VE EUROVISION PERDESI 52. KEZ ACILIYOR!

Heyecan dorukta… Aylardir bekledigimiz 10 Mayis tarihi nihayet geldi. Yari final öncesi 3 adet kostumlu prova tamamlandi. Tum katilimcilarin eksiksize yakin bir performansla göz doldurdugu provalar nedeniyle bircok Eurovision fani ve basin mensubu ilk 10 icin net bir görus bildirmekten kaciniyor. Ve herkes merakla bazi sorularin yanitini bekliyor. Eurovision Sarki Yarismasi iste bu sorular esliginde bu aksam görkemli bir sekilde televizyonlariniza yansiyacak.

* Edsillia bir önceki katilimindan cok daha iyi bir performansla karsimiza cikiyor. Acaba Hollanda seytanin bacagini bu sefer kiracak mi?

* Alenka Gotar, buyuleyici. Peki o, gercekten guzel sesi ve opera tarzi sarkilari Avrupa kamuoyuna kabul ettirebilecek mi?

* Turkiye’nin son kostumlu provasinda sesin teknik olarak beklenenden az etkili cikmasi gecici bir sorun mudur?

* Son gunlerin buyuk surprizi Andorra finale dogru mu?

* Kenan Dogulu’nun 3 kostumlu provada da izleyenlerden sakladigi ceketi sansini artiracak mi?

* Eirkurr 3.kez Eurovision’a MERHABA diyor! Izlanda‘ya oy verilmesi icin karizmatik ve guclu bir sanatci yeterli olabilecek mi?

* Hemen hemen kimsenin destek vermedigi Karadag ya da Hirvatistan acaba gecenin surprizi mi?

* Korkunc canavarlarin grubu Lordi’ye destek veren Avrupa guzel vampirlere de EVET diyecek mi?

* Muzik tarzi olarak olmasa bile sahne sovlari ve sesleri bakimindan pek bir farklilik göstermeyen ancak performanslari olaganustu görulen Malta, Moldova, Hollanda, Polonya ve Makedonya beslisinden hangileri yoluna devam edecek?

* Avrupa PUSH the 02 diyecek mi?

* Latinin gercek ulkesi Portekiz mi, yoksa latini ithal eden Norvec mi gözleri dolduracak?

* Otobus duraginda, ugradigi ihaneti guclu sesiyle sizlere aktaracak olan Macaristan temsilcisi Marija’yi yeni bir otobus duraginda yeni bir hayal kirikligi mi bekliyor olacak? 

* Karadeniz ve Bjork karisik sosuyla Sopho ve Promosyonun basarili ekibi Gurcistan delegasyonunun ilk yildan yuzu gulecek mi?

* 2005 Anjelika Agurbash yatirimindan daha fazla bir maddi kaynakla yaklasik 10 gundur göz dolduran Beyaz Rusya‘ya bu sefer kapilar acilacak mi?

* Sirbistan temsilcisi Marija bu yil bir ballada zafer yasatabilecek mi?

Iste bu sorularin yanitlarini bu gece yarisi saat 01.00 gibi ögrenmis olacagiz. Ortak kani, Turkiye, Sirbistan, Isvicre ve Belarus’un kesinlikle finale cikacagi yönunde.. Kimbilir bircok yil oldugu gibi bir surpriz de bu yil yasariz…

TSI 22.00’de TRT 1’de görusmek dilegiyle… Sevgili Kenan Dogulu’ya ve TURKIYE ekibine sonsuz basarilar diliyoruz.

Iyi eglenceler, keyifli seyirler…

Editör: Volkan ABUR

VE EUROVISION PERDESI 52. KEZ ACILIYOR!’ için 123 yanıt

  1. Knight dedi ki:

    asıl soruyu sormamışsınız ki…kenan o bozuntu şarkıyla yarı finali aşabilecek mi? ama pardon cevap belli. türklerin oylarıyla maalesef aşacak. ama finalde dipi boylayacağını hepimiz biliyoruz. kenan üzgünüm, bu şarkıdan bi cacık olmaz!!!

    Beğen

  2. sercan83 dedi ki:

    ya öle deme bence ılk 8 de mutlaka olucaz fınalde. Iyı dusun ıyı olsun. Sarkılar berbat bence. Her sene 4 5 ıyı balad 6 7 tane de sıkı hit olurdu bu sene sarkılar fecaat bence. Kenan kadar ulkesınde unlu olan bırı de yok .Sansımız yuksek hadı son 5,5 saat dayanın

    Beğen

  3. seçil dedi ki:

    umarım kenan bu akşam bizi iyi anlamda şaşırtan bir şovla gösteriye çıkar… bütün yarışmacılara başarılar dilerim… (iyi olan kazansın (!))

    Beğen

  4. T-BoX dedi ki:

    Otobus duraginda, ugradigi ihaneti guclu sesiyle sizlere aktaracak olan Macaristan temsilcisi Marija’yi yeni bir otobus duraginda yeni bir hayal kirikligi mi bekliyor olacak?

    😀 ya bu siteye bayılıyorum hehe kim böyle bişey yazdıysa bravo yanii 😀

    Beğen

  5. MegaX dedi ki:

    Bugün oylarinizi:
    Karadag(Montenegro), Arnavutluk(Albania),Norvec(Norway),Letonya(Latvia),Avusturya(Austria),Belcika(Belgium),Portekiz(Portugal),Andorra(Andorra),Maceristan(Hungary) ve Gürcistan’a verin,belkide Belarus,Bulgaristan,Kibris,Sirbistanin önünü kesin

    Beğen

  6. T-BoX dedi ki:

    bu arada eurovisionla ilgilenen arkadaşlarımıza bir haber…..

    Eurovision 2009 yılından itibaren 3 aşamalı

    Avrupa Yayın Birliği’nden(EBU) yapılan açıklamaya göre Eurovision şarkı yarışması 2009 yılından itibaren üç aşamalı olarak gerçekleştirilecek.

    Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan ülke sayısının bu yıl bir rekora imza atarak 42 ülkeye ulaştı, bu sayının önümüzdeki seneler yarışmaya dönme düşüncesi olan İtalya, Slovakya ve ilk kez katılacak olan Azerbaycan, Lübnan ve Filistin gibi ülklerle 50’ye ulaşması bekleniyor.

    Katılımın bu kadar yüksek olması sonucunda yayın süresinin uzaması çeşitli sıkıntılara sebep olmakla beraber, sahne provalarının gerçekleşmeside zorlaşmaktadır.

    EBU’dan yapılan açıklamaya göre Eurovision 2009 yılından itibaren iki yarı final ve bir final olmak üzere üç aşamalı olarak gerçekleştirilecek.

    Bunun dışında Eurovision Song Contest 2008 22-24 Mayıs 2008 tarihlerinde Eurovision 2007’de birinci olan ülkenin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

    kaynak http://www.eurovision-turkey.com

    Beğen

  7. Mustafa dedi ki:

    Arkadaslar… Bizim gördügümüz Prova,bence Kenanin Show’u olacak… Yoksa yazarlardi bu sayfada bir sürpriz olabilecegini… Oysaki yalnizca Ceketini anlatiyorlar…

    Beğen

  8. objective dedi ki:

    Arkadaslar, pek söz edilmeyen bir gercek var ki, Kenan ve ekibi hic iyi tanitim yapamadilar Avrupa´da. Almanya´da ciktigi canli bir radyo programi ve Romanya´daki TV programi disinda sadece Türkiye basinina röportajlar verildi. Sadece Türk komuoyuna yönelik tanitimdi bunlar, konserlere bile sadece Türkler geldi dogal olarak. Neden bir türlü AVRUPA medyasina kendimizi tanitamiyoruz onu bir türlü anlayamiyorum.

    Diger sanatcilara baktigimizda Kenan Dogulu kadar profesyonel olmayanlar bile Avrupa medyasinda sürekli yer aliyorlar. Internet, Radyo, yazili ve görsel medya ne varsa hepsinde mevcutlar. Kenan ise sanki egzotik bir ülkeden gelmis bir “Noname” gibi anlatiliyor.

    Benim en cok merak ettigim: TRT nerede? Ne bir destek, ne bir ekstra yayin…haberlerde bile 1 dakkikayi gecmiyor. Neden Helsinki´den hic bir görüntü yok??

    Yunan kanali ERTyi izliyorum, HER GÜN Sarbel ve Eurovizyon ile ilgili haber hatta magazin programlar gösteriliyor. Adeta bir Eurovizyon Show Kanali gibi calisiyorlar…bizim TRT ise Orta Asya´dan onlarca belgesel yayinliyadursun…Kenan 15. filan olursa hic sasmayalim!

    Beğen

  9. eray(fancy) dedi ki:

    mustafaya kesinlikle katılıyorum ceketi yazdıklarına göre diğerlerini de yazarlardı keşke beklediğimiz gibi olsa ama nerde… Ya Kenan bu yazıları okuyomudur ya okusa aslında çok iyi olurdu

    Beğen

  10. yasemin dedi ki:

    objective bu sözüm sana geçen sene hollanda yanlış hatırlamıosam 32 ülke gezdi yarı fianle dahi çıkamadı lordi hiç promosyon turu yapmadı ve 1. oldu

    Beğen

  11. lu serkn dedi ki:

    3 aşamalı eurovision mu yaa ben daha 2 aşamalıya alışamadım saçmalamasınlar artık . heyecan bölünüyor işin espirisi kaçıyor .protesto ediyorum. ay sinirden çırılçıplak soyunucam şimdi am yeterrrrrrrr

    Beğen

  12. sercan83 dedi ki:

    bence ulkenı ve sarkını danslarıyla kostumuyle 2 3 kere ızleyebılıosun ıste bence super olcak 3 asama. Bu da guzel 2 kere ızlıoz ıste daha ne.bu arada dj bobonun da meshur oldugunu bılmıodum pardon

    Beğen

  13. lu serkn dedi ki:

    ben tek gece tek heyecan dan yanayım ama bir sürü ülke olunca tabi yapçak bişi yok heralde .napalım yakında afganistan ve bangledeşte başvurur ve kabul edilir sonra hindistan haaaaa haaaaa

    Beğen

  14. ALP dedi ki:

    yok ya hindistan az kalır çin japonya mısır cezair die abartıyom biliom ama çok canım sıkıldı ya gerçekten böle mi olçak ya hani bikini ceketi yazdılarda geçen haberlerde bikini bitsüer die geçiodu bence kenan bböle sitedi böle açıklama yapıldı onlarda böle yazdı belkide kenana bize ülkesine süpriz yapmak istio belkide bizler kendi kendimiz kandıroz ama ben bu sonuncudan çok ama çok korkuyom 😀 herkese i eğlenceler arkadaşlar umudumuzu kaybetmeyelim rimi rimi ley de nile 13 olduysak bunda 15 . olmayız korkmayalım ilk 10 girer bu safer artık 😀

    Beğen

  15. dogan dedi ki:

    yaf arkadaşlar sıkar ya üç aşama ama şöle da düşünmek lazım sadece en iiler finale kalacak ve o zmaan seyredin heyecanı 🙂

    Beğen

  16. dogan dedi ki:

    ama arkadaşlar lübnan girerse süper olur vala her sene favorim olurlar hele birde nancy ajram girerse alala manyak olur yaff süper bir kadın süper yaaaa bayılıyorum youtubede klipleri var isterseniz bakın süpperr!!!

    BU ARADA SADECE 3 SAAT KALDI 🙂

    Beğen

  17. turkish girl dedi ki:

    DOĞAN MSN DE YAPAMIYON BURDAMİ YAPIYON BE CNM. İİ BURDA ANLAT SEN NANCY AJRAM IDA MSN BİŞEY BIRAKMA TAMAM :> BU ARADA ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK AZ KALDI YAW.

    Beğen

  18. tatlı cadı dedi ki:

    yaaaaaaaa başlasın artık üç aşama sıkar ya.biz hep eleniriz bu gidişle.üç aşamalı olursa.sabırsızlanıyorum ya.başlasın

    Beğen

  19. bedia akarsu dedi ki:

    l’ORIGINAL BEDIA

    sevgili dostlarım,

    şu üstteki resme bakın bir. kabiniz pat pat atacak eminim. heyecanlanmamaak elde değil. kaç senedir beklediğimiz erovizyun bu gece. artık beklemeyeceğiz. koltuklarımıza yaslanıp keyfimizi süreceğiz. kendimi bu organizyonun içinde bulduğum için çok mutlu hissediyorum. öte yandan kenan’ın giyeceği nihai kıyafet yuıkardakinin aynısıdır. keza dansçıların da öyle. burda yok şöylr giyecek, böyle giyecek, sürprizler var, onları daha göstermedi kenan diyenler yanılıyorlar ve boşa umutlara kapılıyorlar. kenan’ın dress reheasel performansı nihai provadır. kenan o provanın dışındaki bir kıyafet giyer, onun dışındaki bir kaerografisyona giderse yarışmadan elenir. çünkü bu dress rheasal görüntüleri herhangi bir sorun çıktığında ekrana yansıyacak görüntüler, yani eğer hartwall arena bombalanırsa, deprem filan olursa, yarışmanın reprezasyonu açısından bu görüntüler ekrana veriliyor. hazırlanın. en güzel kıyafetlerinizi giyip tv başına geçen. bugün türkiyenin tarihinde 52.erovizyun yarışmasındaki nihai günüdür. 2.5 saat kaldı nerdeyse. heyecanımız artıyor. kenan a bol şans. çünki şansa çok ihtiyacı olacak.

    bedia

    Beğen

  20. can dedi ki:

    arkadaşlar ağlıcam çok heyecanlıyım çok mutluyum ve çok umutluyum allahım lütfen yüzümüzü kara çıkartma lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn……

    Beğen

  21. handann dedi ki:

    bedia herzamanki gbi saçmalama formundasınn bütün siteler(eurovision tukey gbi güvenilir olan da dahil) kenanın asıl ceketini uğur getirsin die sakladıını basbas baırıo ayrıca hartwall arena bombalansa kimse eurovisionu sallamaz orda öle şe olunca millet yayına devam derdine mi düşcek allaım yaaa

    Beğen

  22. tatlı cadı dedi ki:

    ya bayılcam.önceden atıp tutmak kolaydı.şimdi çoookkkkkkkkk heycanlıyım ya.bide bişi sorcam ben eurovisionu internetten izliycemde.yıgılma olmaz demi.izliyemezsem ölürüm ya.çok heycanlıyım.kenan şimdi nasıdır kim bilir.canım ya başarılar.senin arkandayız. 72+KENAN DOGULU!!!1TURKEY

    Beğen

  23. chico dedi ki:

    ARKADAŞLAR BU AKŞAM HERŞEY BELLİ OLACAK BEN SİZE SÖYLÜYORUM KENANIN İSMİ İLK 3 İSİMDEN BİRİ OLARAK AÇIKLANIRSA ANLAYINKİ ALIRIZ ÖDÜLÜ AMA SONLARA DOĞRU SİBEL GİBİ AÇIKLANIRSA ANLAYIN CACIK OLMAZ ÇÜNKÜ BU AKŞAM İLK ONA PUANA GÖRE SIRAYLA AÇIKLANACAK BİLİYOSUNUZ DEĞİLMİ…

    Beğen

  24. eray dedi ki:

    son 10 dk
    arkadaşlar yapabilenler eurovisionu baştan sona çekseler iyi olur ben deniyorum ama trt 1 göstermiyor bilgisayarımda çok heyecanlıyım BAŞARILAR TÜRKİYE – BAŞARILAR KENAN DOĞULU
    eurovision 2007 winner turkey

    Beğen

  25. singsungyellow dedi ki:

    allahım ne iğrenç organizasyon bu kadar mı özenmez insan eurovision ev sahibisin sahne iğrenç çok küçük bi kere ve kuzey ülkelerinde doğum kontrolü cidden çok başarılıymış! hiç genç yok sanki bi coşku olmöalı salonda tık yok her tarafta bayrak sallanmalı alkışlar yükselmeli adamlar sanki sinema izer gibi oturuyolar alkışlamak bile yok soğuk beyinlerini dondurmuş bunların ya hayret bişy..

    Beğen

  26. hdzkbçfkzvj dedi ki:

    öfff şu şarkı öncesi gösterilen görntüler çok baydı tamam kardeşim anladık siz kuzeylisiniz seizde havalar genelde soğuk kış sporlaı çok revaçta ANLADIK YA BAYMAYIN!!

    Beğen

  27. ufuk dedi ki:

    arkadaşlar şu ana kadar gördügüm en kötü organizasyolardan birisi malesef…sahne berbat hiç bir farklılık yok kamera çekimleri tam bir rezalet umarım kenan ı güzel çekerler…ayrıca şu ana kadar 15 parça dinledim ve göze çarpan bir performans malesef yok…belarus u çok övdüler ama hiç zannetmiyorum..birde çok konuşulan bahislerin bir numarası isviçre bumu felaket yahu…ya çok kötü şarkılar var ya…..

    Beğen

  28. sibell dedi ki:

    KENAN KACINCI SİRADA SAHNEYE CİKİCAK YA LÜTFEN BİLGİLENDİRELİM NE SALAKCA BİLGİLER VERİLİOR YA SAAT SÖLENİLİOR AMA SAHNE NUMARASI SÖLENİLMİYOR

    Beğen

  29. sibel dedi ki:

    KENAN HARİKAYDIN BİRİNCİ OLMASAN BİLENE SENLE GURUR DUYUYORUMKİ ORDAKİ İNSANLARI YER,İNDEN KALDİGB OYNATMAYI BASARAN TEK KİŞİYDİN HARİKAYDIN SENİ SEVİYORUM SOVUNDA HARİKAYDI

    Beğen

  30. singsungyellow dedi ki:

    BUDUR BUDUR BUDUR!!!!!!!!!!!!! BRAVO KENAN!!!!!!!!!!!!!! ŞU SÖNÜK SALONA CAN KATTIN CİDDEN SALONU “SHAKE” Tİ VE KENDİNE GETİRDİ!!!!!!

    Beğen

  31. ufuk dedi ki:

    arkadaşlar sahne şovu güzeldi harikaydı kenan ın ama sesi biraz detone oldu gibi geldi..amaa süper di ya….sahne hakimiyeti manyak tı be…..valla bu kadarını beklemiyordum…keşke o sesini biraz toparlayabilseydi….sizi bilmem ama ben avusturya yada bayıldım…..

    Beğen

  32. djfhvsdkjfbkj dedi ki:

    huzurunuzda polonya yı (gözümüzü gönlümüzü açtığı için) ve sırbistan ı (kulaklarımızın pasını sildiği için tebrik ediyorum

    Beğen

  33. ufuk dedi ki:

    işte benim ilk 10.
    1.TABİİ Kİ TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    2. AVUSTURYA gerçekten güzelmiş ya..1.cilik bile alabilirler….
    3.MAKEDONYA
    4.MOLDOVA
    5.POLONYA
    6.BELARUS
    7.RUM KESİMİ
    8.MACARİSTAN
    9.İSVİÇRE PEK BEĞENMEDİYSEMDE
    10.SLOVENYA-ANDORRA ikilisinden biri

    Beğen

  34. celestial dedi ki:

    Gördüğüm en berbat organizasyon.Hiç bu kadar sıkılarak izlememiştim bu yarışmayı.Gurur duydum bizim organizasyonumuzla isteyince neler yaparız.Kenana gelince detonasyon vardı İzlanda ve slovenyaya bayıldım

    Beğen

  35. sing dedi ki:

    İŞTEBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

    Beğen

  36. sing dedi ki:

    ARKADAŞLAR HEYECANDAN ÖLÜYORDUM .BİRAN İÇİN .ÇOKKORKTUM.ENÇOKTA KIBRIS RUMKESİMİNE ÇOK SEWİNDİM.DARISI YUNANİSTANIN BAŞINA BAŞINA İNŞALLAH.
    😀

    Beğen

  37. eda dedi ki:

    arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk muttttttluyummmm

    ya çokk heycanlıydıı ben çokk beyendim kenanı birinciliğe adayy olduğunu kanıtladı benceee

    ayrııcaa
    isveç polonya kıbrıs malta danimarka andora hollanda portekiz gibi bundan önce aday gösterilenlerden hiçbiride çıkamadıı güçlü rakiplerr elendiiii çokk kötüyüm biliyorumm ama çokk mutluyumm napıyımmm oh oh yandan ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh

    Beğen

  38. ufuk dedi ki:

    hakikaten ya….95 yılından beri takip ederim bu kadar kötü bir organizasyon görmedim..heyecan denilen birşey yoktu…taakii kenan sahneye çıkana kadar salonu bir hareketlilik geldi yahu….ayrıca istanbul daki gibi bir organizasyon şu ana kadar yapılmadı…biz bu işleri çok iyi yapıyormuşuz meğer…kendimize haksızlık yapmayalım….

    Beğen

  39. eda dedi ki:

    ay allahımmm birincilik şansımız çokk arttı şarkılarr gerçekteenn çokk sıkıcı geldii favoriler bileee ondan elendiler benceee türkiyeninki gerçekteen şıkır şıkırdı inşallah finaldee çok çokk daha iii olurrrr…

    Beğen

  40. mustafa dedi ki:

    inanirmisiniz… artik vallahi ümidimi kesmistim…
    ben almanya da yasiyorum, tam 4 oy yolladim

    Organizasyonu hic begenmedim… adamlarda ne kültür var ne zevk

    Beğen

  41. eda dedi ki:

    kontürüne sağlıkk mustafaa :DDDDDDDDD

    allah gurbetçilerimize gam keder vermesinnn bidee şuu kullarına bi birincilik daha göstersinn inşaaaaaalllaaaahhh!

    Beğen

  42. selma dedi ki:

    çooook mutluyum helal olsun kenan a. ben biraz azeri tv sinden biraz trt den izledim. azeri sunucular zarftan türkiye çıkınca çok sevindiler canlarım benim yaa.hatta azeri bi muhabir helsinki den bilgiler veriyodu yanağına türk bayrağı çizmişti.bide letonya nasıl finale kaldı çok şaşırdım ayrıca isviçre ve kıbrıs ta yok süper süper süper

    Beğen

  43. damla dedi ki:

    arkadaşlar tv başından ayrılmadım full izledim ve hakkettik bu yeri ayrıca bir an yokuz diyede çok korktum ama sonra spiker gibi derin bir ohhhhhhhhhhhhh çektim ve finaldeyiz bana kalırsa ilk 3 teyiz :)))

    Beğen

  44. eda dedi ki:

    arkadaşlarr bişeye dikkatinizi çekmek istiyorummm MOLDOVAA gümbür gümbür geliyorr bencee ne yunanistan ne ukrayna nede rusyaa bunlarr pek bişey yapamıyacaklarr aynıı isveçç kıbrıs polonya hatta malta gibii fosssss söneceklerr amaa

    sırbistan bulgaristan moldova ve finlandiyaa

    türkiyeeninn yarışacağıı ülkeler olucak gibi ama finalndiyadan emin değilimm

    Beğen

  45. murat dedi ki:

    sahne şovumuzda hiç bir orjinallik yoktu yani içimizden biride kenanın arkasına 4 dansçı kız koyup bir şov hazırlayabilir değil mi ki halay kısmında kenan tek başına mendili çıkarıp halay çekmeye çalıştı 4 dansçımız sadece onu arkada izlediler tek başına halay çekilemeyeceğini herkes bilir mendil halay başını belli etmek amacıyla çıkarılır ki kenan tek başına halay çekti orası ayrı bir komedi finale çıkmamız sürpriz değil bu şarkı ve şovla iyi bir derece almamız sürpriz

    Beğen

  46. turkish girl dedi ki:

    abi hep ümidimi kaybetmeme rağmen son anda yüreğim ağzıma geldi biran yokuz sandım valla çok korktum ama varızzzzzzzz.ve gerçekten en iyisi bizdik bakalım finalde ne olacak ben herzamanki gibi çok umutluyum.sabırsızlıkla bekliyorum. savulun türkler geliyooooooooooooo.

    Beğen

  47. ufuk dedi ki:

    ya eda sırbistanın pek birşey yapcağını zannetmiyorum….finalde malesef ukrayna ve finlandiyayla çekişiriz…ukrayna malesef saçma sapan bir çocuk sirkiyle oy alacak…ama finlandiyanın şarkısı iyi birde evsahibiolduğu için bütün ülkelerden oy alacaktır…aradan sıyrılabilir……

    Beğen

  48. T-BoX dedi ki:

    ali ve tüm arkadaşlara liste bu 😀

    1 Bosnia & Herzegovina
    2 Spain
    3 Belarus
    4 Ireland
    5 Finland
    6 FYR Macedonia
    7 Slovenia
    8 Hungary
    9 Lithuania
    10 Greece
    11 Georgia
    12 Sweden
    13 France
    14 Latvia
    15 Russia
    16 Germany
    17 Serbia
    18 Ukraine
    19 United Kingdom
    20 Romania
    21 Bulgaria
    22 Turkey
    23 Armenia
    24 Moldova

    işte final sıralaması 😀 türkiyeye başarılar salla bizi kenan 😀

    Beğen

  49. Kaan dedi ki:

    eller havaya olayını pek sevmedik biz.
    gülseren ve sibeltüzün de aynısını yapmıştı, itici kesinlikle. rumeli hisarı konseri veya bar programı değil yani eller havaya hayde hoppa haiyyyyaaa heeeeeyh!

    Beğen

  50. eda dedi ki:

    yaa kaçıncı sırada çıktığımız açıklanmıyo demii başka bi sitede bi arkadaşş 5. demiştee

    bide ben belarusu yazmayı unutmuşumm benim favorim belarus ve moldova tabi bide kenan gerisi boş ama görüyosunuz iştee favoriler çoğu zaman hakettiği yerde olmuyoo

    Beğen

  51. T-BoX dedi ki:

    ayıca finale hiç beklenmedik ülkeler çıktı demekki herkez strateji yürütmüş ve güzel şarkılara oy vermemiş ..ilginç..arada güzeller var tabi de…

    Beğen

  52. aysun dedi ki:

    ya arkadaslar iii kazandik da nie kenanin sesi cikti tek gibi geldi bana sanki ne oluyor dedim muzigi hic duyamdim desem yeridir nie bole oluyor yahu bize her seferinde bi sorun cikiyor….

    hem bu arada oylar nasil di kim bilir kim en cok oyu aldi

    Beğen

  53. murat dedi ki:

    şovumuz kostümsüz ilk provanın aynısıydı kostümlerle bir hava yakalanmış o kadar şovumuzun saklandığını provalara inanıp şovu beğenmeyenlere sitem eden arkadaşlar cevap versin bakalım kenan ın gizlediği şov nerede

    Beğen

  54. dogan dedi ki:

    milletttt süüüpppeeerrrdddddiiiii tek kelimeyle gecenin yıldızı kenandı helsinkiyi salladı kimse bişe demesin bence gecede en iyisi kenandı ama gene yüreğimizi ağzımız getirdiler showun sönük olması önemli değil kenan tek başına bir sohwdu zaten, izlerken eyecandan ölecektim ya tebrikler kenan en iisisin rao sana inşallah finalide anlının akıyla bitireceksin seni çok seviyoruzzz bol şans TEBRİKLER

    Beğen

  55. chichilarue dedi ki:

    arkadaslar bundan sonra FİNAL icin hala sovu gizleme imkani varmi acaba?!?!? ayni amatör sovdu bu, kenanin böyle yapcagina HALA inanamiyorum!!!

    Beğen

  56. celestial dedi ki:

    Yarışmanın açılışı bile felaketti.Koskoca bir ülke bu kadar sıradan bir gösteri ile açılış yapar mı?Kameraların açılarıda öyle performansları bir bütün olarak izlemek olanaksızdı.
    Günlerdir bi kırmızı ceket efsanesi ve sürpriz bir showdan bahsediliyordu.Çok eleştiri almasına rağmen burada en mantıklı açıklamalar yapan arkadaşımız meşhur BEDİA”mız bence.Sanki organizasyon komitesinde gibi tüm ayrıntıları en gerçekçi o yansıttı.Seni izlemeye devam edicem bedia…. haberlerini bekliyorum.

    Beğen

  57. Kaan dedi ki:

    slm herkese gerçekten hayal kırıklığı içindeyim 😦 provaları izledik çok başarısızdı bu şowumuz değil dendi halayda daha fazla hareket olccak dendi etekler fora olcak dendi hiçbiri olmadı 😦 şowumuz çok yetersiz şarkıyı canlı söyleyemiyor ve şarkı esnasında kesinlikle susmalı 😦 konuşması bağırması şarkıya ayrı bir hava katmıyor bence daha da kötüye götürüyor. şowu izledikten sonra yarı finali geçemeseydik çok da şaşırmayacaktım neyseki geçtik bence ilk 10 olacak ama olmazsada şaşırmam sanırım :)rahat olması çok güzel ama rahatlık demek bağırmak konuşmak anlamına gelmiyor orası uluslararası bir plartform sanırım biraz kendini bar sahnesinde hissetti kenan 😦 ses yeteri kadar çıkmadı kenanın oynadığı turkcell reklamında bile daha güçlü çıkıyordu ses… bu arada yazık oldu malta ve polonyaya 😦 benim ilk 5 im :
    1)Belarus
    2)Rusya
    3)Türkiye
    4)Bulgaristan
    5)Gürcistan

    Beğen

  58. Fatih KILIÇ dedi ki:

    Heyecanla beklediğim eurovision Helsinki 2007 bumuydu yaa.
    Valla izlerken fenalık geçirdim.
    Ne sahne güzel,Ne aradaki tanıtımlar nede şovlar berbattı.
    Kenan helal olsun sana 🙂 Nasılda coşturdun ölü gibi oturan seyircileri valla ayakta alkışladık seni. Kıyafetler nefis,danslar o biçim ne diyim bilemiyorum süpersin ya…Dilerim Allahımdan insallah kazanırsın ve ödülü Türkiyeye taşırsın. Bu ödül sana ve Türkiyeye yakışıyor.2004te mükemmel bir organizasyon yaptık yani eurovisionu yeniden yarattık ama bizden sonraki ülkeler ukrayna,yunanistan vede finlandiya eurovisionu berbatlaştırdı yapamıyolar ya.
    Ve şimdi eurovisionu kurtarmak sana düşüyor al o ödülü getir buraya. Öldürülmek üzere olan eurovisionu Türkiyemizle yaşatalım.Bütün kalbimiz seninle atıyor.
    BAŞARILAR KENAN DOĞULU
    BAŞARILAR TÜRKİYE 🙂

    Beğen

  59. tatlı cadı dedi ki:

    ya arkadaşlar süperdik gerçekten ama.üzülmeyin kenan basın toplantısında asıl şovun finalde oldugunu şovu hala sakladıgını söyledi.çok mutluyum.çok begendigimiz ülkeler fossssssss çekti.ne sıkıcı bi organizasyon.firlandiyaya yakışmadı.ben finaldekilerden korkuyorum.rusya ukrayna,rum kesimi ve belarus en güçlü rakiplerimiz.oy göndermemeliyiz.bence biz birincilige en yakın ülkeyiz.benim favorim ispanya ve makedonya bide belarus.birincinin belarus ya da ispanya olmasını istiyorum.helal olsun kenan helsinkiyi biz salladık.en iyi şov sabrinada,danimarkada ve türkiyedeydi.asıl şov finalde merak etmeyin.

    Beğen

  60. Fatih KILIÇ dedi ki:

    Süper ya sevindim valla 😀
    İnşallah dediğin gibidir zaten kareografi süper vede finalde dahada şahane olacak.
    Tatlı cadı yanlız rum kesimi finale kalamadı Kendini parçalıyodu birinci olcam diyodu internette favoriydi ama sonuç hüsranla bitti.
    En büyük Kenan Başka büyük yok yuppyyy 😀

    Beğen

  61. artmAslak dedi ki:

    YARI FINALDE DIYER ULKELERE GORE YIYDIK AMA FINALDE BU SHOVLA BIYERE GELEMEYIS VE KENANA ZATEN FINALDE ASIL SVUMUZU YAPICAS DIYEREK YARI FINALDEKINDEN F-DAYA IYI OLUCAĞINI VURGULADI BENDE INANNIYORUM FINAL BASKA OLUCAK 22 SIRADA YARISMAMIZDA BI SANS OLDU BIZIM ICIN DAHA IYI KENAN BASARILAR

    Beğen

  62. Kaan dedi ki:

    slm tatlı cadı… arkadaşlar niye hala şowumuz güzel olacak deniyor anllamıyorum provaları izledik denildi ki perşembe gecesi finlandiya yı sallıcaz çok daha güzel şow olacak bunlar prova dendi. şimdi de bu gerçek şow değil finale saklıyor ayağı yapılıyoor ne yahu bu böyle yarı finali geçemeseydik finale saklancak şowumuz mu kalcaktı 🙂 ben artık inanmıyorum bu asparagas haberlere şowumuz belli şarkıyı söyleyiş şeklimiz belli kenanın tavırları belli. bi eller havaya yapmadığımız kalmıştı sonunda onu da yaptık 🙂 sanki barda müşterileri eğlendiriyor çok vasattık arkadaşlar kabul edin o dansçılarla bir yere varamayız zaten kenan halay çektiği sırada sahneye yastık yorgan atsak alıp uyucaklar utanmasalar 🙂 birinci belarus olacak işi ciddiye alan tek ülke bence belarus. ve kesinlikle bu şow ve şarkı söyleyiş şekliyle ilk 3 de değil ilk 10 da yer alabilceğimizden şüpheliyim artık …

    Beğen

  63. murat dedi ki:

    kaan ın tüm söylediklerine katılıyorum ne şovmuş saklana saklana ancak 12 mayıstan sonra yapılacak herhalde tabii ki bende kenan doğulu gibi bir markadan müthiş bir şarkı ve şov bekliyordum ama gazete ve internet sitelerinde yazılanlar hepsi boşmuş bir beyaz rusya olamadık özel seçilmiş denilen dansçılardan ülkemizde de var üstelik halay çekmesinide biliyorlar

    Beğen

  64. tatlı cadı dedi ki:

    sevgili kaan.demek istedigini anladım kendi açından haklısın.demişsin ki kenan şovu niye saklasın hadi finale çıkamasaydık.Şovu saklamış olamaz.evt şovu saklamadı,ben tam olarak göstermedi demek istedim.Hatta bunu ben demedim kenan dedi.Niye tam olarak şovu göstermedi söliyim.Çünkü kenan kendine gerçekten güveniyo ve kazanacagına inanıyor.Yani birincilik istiyor.O kadar emindiki finale çıkacagından şovu tam göstermedi.Finaldaki şovda biraz daha yenilikler var.Yani kısacası kenan emindi ve şovu finale saklama ihtiyacı duydu.İnşallah demek istedigimi anlamışsındır.

    Beğen

  65. dilan dedi ki:

    benim bir fikrim var ukraynaya hic oy yollamayin…ve 5 ulke esc den cekileceklerini soylemis ve bu 5 ulke de avrupadaki ulkeler finale cikmadilar diye. eger ukraynaya oy verirse avrupadaki ulkeler ozaman bence biz de onlari boykot edelim ve guneyde olan ulkeler kendi eurovizyonlarini yapsinlar. maden onlar kendi eurovizyonlarini yapmak istiyorlarsa. ne dersiniz? bizde ozaman onlar gibi sikayet edelim. ozaman akkillari baslarina gelir herhalde.
    simdide baski yapiyorlar, eger guney ve dogu iki´ye ayrilmazsa kendi eurovizyonlarini yapiyorlarmis avrupalilarin sitelerinde okudum baya sinirlendiler, ve bunun da kenanin ustune gideceinden korkuyorum, bunlar simdi politika yuzunden oy vermezler, bizde avrupadaki ulkelere oy vermiyelim ne dersiniz? gecen sene de zaten finladiyanin vampyrleri de bizi kandirdilarya, yok esc boyleymste….var misiniz????

    Beğen

  66. kenan dogulu freak dedi ki:

    kenan dogulu cok iyi ama sessi biraz degisik cikiyor yani saade cikiyor bence birde biraz showda da degisiklik olabilir gibi yani show biraz daha olmasi lazim o zaman daha iyi oluruz seneye bence ismail yk oraya gitmesi lazim o bize birinciligi getirir ben inaniyorum hem herkesi atesliyor sahnede hemde o da kenan dogulu gibi süper

    Beğen

  67. ALp ARsLaN dedi ki:

    Knight denen salak ne oldu sesin soluğun kesilmiş adam mükemmel söyledi bir cacık olmaz demek gördük bir cacık olmayan şarkıyı adam coşturdu…

    Beğen

  68. brky=) dedi ki:

    ya arkdşlr yunanistan a düşman olacağınıza önümüzde daha büyük bi tehlike vrr ERMENİSTAN yunanistanı bile ermenistandan çok seviorum bakın finalde az kalsın bizi geçiodu yunanistan sayesinde geçemedi biz onlara geçen sene 10 puan verdik onlar bize 0 ama yunanistan bize 2 puan bile verdi:) bu sene ermenistana 12 ppuan verdik onlar yine 0 lütfen ermenistanıda unutmayalım onlarda daha büyük düşmanımızz

    Beğen

  69. seda dedi ki:

    kenan seni çok seviyoruz sen aslında birincisin bunu asla unutmabu sarkı cok güzel sende yakışıklısın birbirinize uymuşsunuz
    SENİ ÇOK SEVİYORUM

    Beğen

  70. merve dedi ki:

    bir cacık olmaz dendi ama gördük bin cacık oldu herkesde severek izledi begendi..4. olduk daha ne olsun 1. olurduk ama malum politkaya oy verildi.

    Beğen

Fikrinizi Lütfen Bizimle Paylaşın