OGAE Hande’yi sevdi!

Dördüncüsü OGAE Türkiye / İzmir evsahipliğinde düzenlenen geleneksel Video Contest yarışmasında zafer İtalya’nın olurken Hande YENER Aşkın Ateşi klibiyle ülkemize ikincilik kazandırdı…

OGAE Video Contest 2006 muhteşem evsahipliğinin ardından sonuçlandı. Kulüp başkanı Tolga Irkan tarafından açıklanan sonuçlarda İtalya, Nek ile birinciliği göğüslerken Hande Yener Türkiye’yi ikinciliğe taşıdı. Konuk Güney Afrika ise 13 puanla sonuncu oldu.

Bu yıl 13’ü OGAE üyesi, 1’i ise OGAE Rest-of-the-world üyesi olmak üzere toplam 14 ülke yarışmaya katılmıştı.

Sırbistan ve Finlandiya, diğer üye ülkelerin başvuruları üzerine yarışma listesinden çıkarılmışlardı.

Eurovision fanatiklerinin yakından tanıdığı bazı sanatçıların da katıldığı yarışmada ülkeler aşağıdaki puanları alarak sıralandılar:

13.Güney Afrika: 13 puan

12.Fransa: 16 puan

11.Moldova: 39 puan

10.Bosna Hersek: 62 puan

09.Portekiz: 63 puan 

08.Makedonya: 65 puan

07.Polonya: 71 puan

06.Malta : 79 puan

05.Almanya: 83 puan

04.Yunanistan: 89 puan

03.Slovenya: 93 puan(2 adet 12)  

02.Türkiye: 93 puan (3 adet 12)  

01.İTALYA: 106 puan  “Izmir is waiting for you” sloganıyla yürütülen ve Ege’nin incisinden çeşitli esintiler içeren yarışmanın resmi web sitesinden video kliplerin internet adreslerine erişebiliyor.

OGAE Video Contest Resmi Web Sitesi:  http://www.ogaevideocontest2006izmir.tk/

Ünlü sanatçıları Nek’in kazandığı zaferden sonra yarışmanın gelecek yıl OGAE İtalya tarafından düzenlenip düzenlenmeyeceği ise merak konusu.

Haber: Volkan Abur

 

OGAE Hande’yi sevdi!’ için 9 yanıt

  1. Osman dedi ki:

    Gracia “When The Last Tear’s Been Dried” ile 31 şarkı arasında Almanya finalinde 16. oldu. İyi mi Oldu? Bence Evet. Yarışmaya hiç uymayan bir klipti. “Never Been”‘in aday gösterilmemiş olmasını esefle kınıyorum!!!

    Beğen

  2. fatihcivelek dedi ki:

    OGAE VIDEO CONTEST BILGILERI:

    2003 senesi: 20 ülke katilimi
    2004 senesi: 20 ülke katilimi
    2005 senesi: 19 ülke katilimi
    2006 senesi: 15 ülke katiliyor ???

    soru: Sayi gittikçe neden azaliyor. Bu yarismaya ilgi mi azaldi bu sene? önümüzde ki senelerde ise daha da azalirsa açikça üzülürüm. 😦
    Daha baska ülkeler tesvik edilemedi mi?

    ilk duydugumda 28 ülke katilacak gibi bir rakam duyumu almistim? Bu nekadar dogru veyahut yanlis. Keske katilim sayisi daha yüksek olsaydi. Izmir kaliteli bir organizasyona imza atacagini simdiden hissetiriyor. Basarilar dilerim.

    sevgiler

    Beğen

  3. fatihcivelek dedi ki:

    OGAE VIDEO CONTEST IZMIR 2006 sayfasinda suncular hakkinda yazilan ingilizce yazi konusunda sikayetim var: Bu ingilzce cok tipsiz/ilkel yansiyor, biraz daha kivamina getirilmeli. Ayrica fiiller yakisiksiz duruyor, ‘present continuous’ zaman dili kullanimasi gerekir:
    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
    …Imagine these two opposite personalities come together to represent this show! Lots of fun await you in the OGAE Video Contest 2006 DVD….
    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
    “.. Imagine these two oposite personolities who are coming togehter the represent this show! A lot of fun is awaiting you in a splendid Ogae video contest 2006 DVD ” seklinde olmasi gerekir.

    sevgiler
    fatih

    Beğen

  4. fatihcivelek dedi ki:

    “.. Imagine these two oposite personalities who are coming together to represent this show! A lot splendid entertainment is awaiting you in a superb Ogae video contest 2006 DVD ”

    seklinde de olabilir.. ama lütfen bu ingilizce ile komik ve rezil duruma düsmeyelim ! Bundan sonraki senelerde OVC yapilacak ise Izmir son 4 sene içinde bas örnek olarak durmali. Olmuyacak ise bile Istanbul’da baslayan bu yeni fikir Izmir’de kalite ile bitmesi lazim. Ayrica siteye biraz renk getirin lütfen. Esc heyecani yansitmiyor. haa birde unutmadan bunlar tabii ki teklif dikkate alinir alinmaz baska tabii ki.. Birde son olarak söyle bayrakli liste yapilsin veyahut youtube ekranciklari yan yana yerlestirilsin. Bu kadar ucuz tanitim mi olur yav ! Sözüm meclisten disaridir. Sevgiler saygilar.

    Beğen

  5. fatihcivelek dedi ki:

    Hiç bir ogae sitesinde Izmir video contest tanitlmamis. Teker teker analiz ettim. eger varsa bile tek tük iki sitede olur belki. En büyük ogae sitesi olan Almanya-ogae sitesinde bile bu logo hala yok. 😦 yazik, resmen üzülüyorum. Tüm bu güzel çalismalar bosuna gümbürtüye gidecek ya, asil ben ona yaniyorum 😦 😦 😦

    Beğen

Fikrinizi Lütfen Bizimle Paylaşın